Obuka PC servisera

Obuka PC servisera

Ova obuka je koncipirana tako da je mogu savladati polaznici koji već nešto znaju o hardveru, ali i oni koji nemaju predznanje a žele da rade taj posao ili samo da nauče toliko da ne moraju zvati servisera kad se njihov računar pokvari.

Obuka obuhvata i praktičan i teoretski deo tako da će polaznici saznati kako radi računar, šta radi svaki njegov deo, kako postaviti dijagnozu i otkloniti kvar, ali i kako instalirati ili reinstalirati operativni sistem Windows, kako se odbraniti od crva i virusa, kako umrežiti računare i igrati igrice kroz mrežu, kako povećati, smanjiti ili podeliti particije, kako uraditi backup sistema, kako vratiti izgubljene podatke, kako ... i još mnogo toga.

U obuku ulazi i praktično sklapanje, rasklapanje i nadogradnja računara. Na kraju obuke dobija se CD sa potrebnim serviserskim programima, kao i naš sertifikat o završenoj obuci. Kurs traje 20 školskih časova rasporedjenih u 5 radnih dana.

Moguče je po dogovoru kurs skratiti ili produžiti, odnosno prilagodičemo se Vašem stepenu znanja i nadograditi ga onim što je još potrebno da znate ili koliko želite da znate. Cena čitavog kursa od 20 časova je 9000 dinara, odnosno 900 dinara za dvočas ukoliko ne želite da završite ceo kurs. Ukoliko želite da vidite celokupni program obuke za PC servisera kliknite ovde.