Servis računara krnjača, borča, palilula

Servis računara krnjača, borča, palilula

U našem servisu možete popraviti svoj računar, nadograditi ga nekom dodatnom mogućnošću (ugradnja modema, TV kartice, nadogradnja kapaciteta hard diska, radne memorije i slično), reinstalirati sistem, instalirati nov sistem umesto starog ili instalirati sistem po kupovini novog računara bez sistema i slično.

Takodje Vam možemo instalirati neki od programa koji su Vam potrebni, Vašu igricu, obrazovni program i drugo. Sve radove osim instalacije sistema radimo i u Vašem stanu ili kući uz minimalnu naplatu dolaska (pogledati cenovnik).

Uz instalaciju sistema vršimo i instalaciju potrebnih programa za obradu teksta, tabelarne proračune, izradu i pregled prezentacija, slušanje muzike, gledanje DVD i DivX filmova, pregled i obradu slika, pakovanje i raspakivanje fajlova i drugih potrebnih programa.

U domen našeg rada spada i umrežavanje više računara u vašem stanu ili firmi kao i priključivanje na Internet preko modema, ADSL-a ili kablovske. Vršimo i zaštitu Vašeg računara od virusa ugradnjom antivirusnog programa, kao i čišćenjem računara od eventualno već "nastanjenih" virusa. Ukoliko želite da pogledate cenovnik naših usluga kliknite ovde.